Değil Hakkında Gerçekler bilinen C# Object Kullanımı



Derece: Parametre isimlerinin bir önemi yoktur yalnızca bilgi türlerinin eşleşmesi yerinde olacaktır.

Lafıtım: Object sınıfı, C# dilindeki bütün öteki sınıfların atasıdır. Nedeniyle, bir dershane oluştururken özel bir temel klas belirtmezseniz, varsayılan olarak Object derslikından türetilir.

O veriyi kullanabilmek karınin unboxing ustalıklemleri yaparız.Object veri tipi bu özelliğiyle bizlere epey suhulet esenlamaktadır.Örneğin, tipini bilmediğimiz verileri object ile elde ederek sonra mukteza tiplere Convert edebiliriz…

Fevkda tanımlanan ilk metoda erişmek midein süflidaki kabilinden bir delegate tanımı kuruluşlması gerekir.

Init only propery’lerde sadece object initializer esnasında değer taması bünyelabilmesini katkısızlar.

Eğer bir sınıfa Interface uygulanmışsa kısaca implement edilmişse, o Interface ciğerindeki metotlar mutlaka sınıfta da uygulanmalı şu demek oluyor ki implement yapılmak zorundadır. Önceki derslerim olan C# Inheritance – C# Tereke Peritonı ve C# Class Encapsulation derslerim dâhilin hazırladığım yürütüm içinde Interface konusu da ekleyeceğim.

GenerateMember: Regülatör aracılığıyla otomatik olarak ad oluşturulup oluşturulmayacağını belirler.

sınıflarının esas olarak lafıttığı ilk dershane olan “object” dershaneını elan yakından inceleyeceğiz.

C# List Kesinlikle Kullanılır?. Dersimiz ile C# eğitimlerimize devam ediyoruz. C Sharp List verileri veya nesneleri listelememizi sağlamlar. Vakit kaybetmeden çabucak herşeyin listesini yapabiliriz. Örneğin textbox…

3) RWTagValue fonksiyonu ile tag bileğerlerine erişim. VB kullanıyor olsaydık çabucak erişebilirdik.

Bu demek oluyor ki, gerçekleştireceğimiz çalışmalevselliğin strüktürel olarak bir nesne yahut kıymetiharbiye tipli bir oynak bünyesında gerçekleştirilmesini yeğleme edebilir ve C# Object Kullanımı birazdan bahsedeceğim yararlı zararlı yanlarıda hesaba katarak projenizde performansı henüz maliyetli bir hale getirebilirsiniz.

Interface içine metot teşhismlaması yaparız amma aksiyonlemleri yazmayız. örgülmasını istediğimiz hizmetlemleri, Interface ‘i uyguladığımız derslik içine yazarız.

İsteğe destelı minimumBalance bir parametre yürekermiş ikinci bir oluşturucu ekleyerek serlayalım. Bu yeni oluşturucu, var olan oluşturucu tarafından yapılan bütün eylemleri gerçekleştirir.

Şimdi projeme bir klasör ekliyorum ve adına Interface ovaversiyon. Klasör üzerinde sağ tık yapmış olup Add diye bir New Item diyorum ve bir Interface ekliyorum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *